Ondersteuning – Reparaties

Houd er rekening mee dat Phones Rugged – Blackview Holland, wij repareren alleen de terminals die in ons bedrijf zijn gekocht. Als u uw terminal bij een ander bedrijf of een andere verkoper hebt gekocht, moet u contact met hen opnemen.

Wij willen u helpen, stuur ons het bijgevoegde formulier en een van onze agenten neemt binnen 72 uur vrijblijvend contact met u op.
Als je wilt, kun je ons ook een e-mail sturen met meer ruimte en bijgevoegde foto’s als je het nodig hebt naar het adres: rma.blackview@gmail.com

Mocht het toch nodig zijn, dan raden wij u aan om de terminal in de originele verpakking op te sturen, om ongelukken tijdens het transport te voorkomen, zonder accessoires die niet nodig zijn.
In het geval dat de terminal beschadigd aankomt, draagt ​​de klant de kosten veroorzaakt door schade tijdens het transport. Door op dit formulier te klikken en het in te dienen, bevestigt u dat u onze Wettelijke Reparatievoorwaarden op deze pagina’s hebt gelezen en goedgekeurd:

Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 9.30 uur tot 16.00 uur *

    Je contactgegevens

    (*) Verplichte velden

    Naam *

    BSN/btw identificatienummer/ btw-id *

    Telefoon *

    E-mail *

    Aankoopdatum *

    Factuurnummer *

    Serienummer (IMEI) *

    Gekocht product*

    Wachtwoord

    Dorp *

    Land *

    Gemelde schade (voeg patroon of andere informatie toe


    Schrijf ons: rma.blackview@gmail.com

    Het is mijn plicht u te informeren dat de persoonsgegevens die u mij verstrekt door het invullen van dit formulier, worden verwerkt door:
    Verantwoordelijke: Identiteit: TELEFONOS RESISTENTE S.L. – NIF: ESB – 67246108 Postadres: Valls de Andorra 2, 2 – 1, E-mail: info@phonesrugged.nl
    Namens het bedrijf verwerken wij de informatie die u ons verstrekt om de gevraagde dienst te leveren of daarvoor te factureren. De verstrekte gegevens worden bewaard zolang de commerciële relatie wordt onderhouden of gedurende de jaren die nodig zijn om te voldoen aan wettelijke verplichtingen. De gegevens worden niet doorgegeven aan derden, behalve in gevallen waarin er een wettelijke verplichting bestaat. U hebt het recht om bevestiging te krijgen of TELEFONOS RESISTENTE S.L. We behandelen uw persoonlijke gegevens, daarom hebt u het recht om toegang te krijgen tot uw persoonlijke gegevens, onjuiste gegevens te corrigeren of te verzoeken om verwijdering ervan wanneer de gegevens niet langer nodig zijn.
    Ik vraag ook uw toestemming om u producten en diensten aan te bieden die verband houden met de gevraagde en om u als klant te behouden.